Beaster Worldcup FS

Price: 959 EUR
Contact Koristeći: Freeride

Materijal: Visokokvalitetni čelicni prečnik 25mm

Dužina: 1590 mm

Masa rama bez ploca: 7,7 kg

Slušalice: Integrisani 41.8k8k45k45 °

Visina: 900 mm

Ručka: 780 mm (8,5 '')

Gummi-podloge: Carving kit

Gripovi: Lock-on FORCE

Nosivost: 150 kg

Boja: Sve

Boards: Kapa sa visoko kvalitetnim jezgrom i dvostrukom tvrdocćom

Cena: 959 €
Modified: 2018-12-07 05:28:24

Description

SnowSoot World Cup asortiman je dizajniran za najzahtjevnije vozače i sa svim njegovim detaljima dovedenim do savršenstva, kao i sa vrlo originalnim sveukupnim dizajnom, to je vodilja kompanije SnowScoot.
Njegov robustan okvir je izrađen od visokokvalitetnog tankozidnog čelika i konstruisan je tako da postiže maksimalnu trajnost i laganu težinu. Srednje ručno oblikovana crevo se razlikuje od svog brata RACE serije koja ima blago ugaonog oblika i ojača se sa dva poprečne trake koje obezbeđuju izvanrednu cvrstocću u kritičnim područjima. Viljuške su prošle kroz manju, ali vrlo važnu promjenu u obliku dva suprotna potiskivanja u najnaprednijim podrucjima, koja osigurava da će prednji dio snowvscoota biti u stanju da se nosi sa velikim uticajima bez ikakvih oštećenja.
Još jedna nova karakteristika je dodavanje 8 nosača sa tvrdoćom od 70 ShA koje obezbeđuju idealnu ravnotežu između eliminisanja neželjenih vibracija uzrokovanih grubom terenom i glatkim rezanjem snovscoot-a. Zahvaljujući ovim nosačima, centar gravitacije snovscota je podignut za 15 mm, što omogućava lakši prenos od uspravnog do naginjanja i nazad.
28 pojedinacno podesivih igle, simetricno raspoređene na podnožju, čvrsto drže čizme čak i tokom teških vremenskih nepogoda, što sprečava neželjeno osećanje klizavih površina kada to želite najmanje. Visina pinova može se podesiti od 0-12 mm.
Materijal za ojačanje, koji je glavni element sama noga, zamenjen je novim PVC materijalom. Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima zadržava svoj trapezni oblik i čak i ako ne pravilno stavite nogu (korak na njega) se vraća u svoj izvorni oblik.
Raspon Svetskog kupa proizveden je u dve verzije. Model SNAKER je za freeride i skijaške staze, a Beaster je za slobodno staze i jahanje u parkovima.
Oba modela mogu biti završena u boji po sopstvenom izboru i moguće je izabrati čitav niz boja koji se mogu naći na našoj veb stranici.