Snaker Gangster

Price: 1199 EUR
Contact Koristeci: Freeride

Materijal: Visokokvalitetni celicni precnik 28mm - Dvojna konstrukcija

Dužina: 1740 mm

Masa rama / ploca: 9,9 / 2,9 kg

Slušalice: Integrisani 41.8k8k45k45 °

Viljuška: Suntour Raidon RL-R 100 mm

Visina: 890 mm

Rucka: 730 mm / 6,5 ''

Gummi-podloge: Carving kit + Micropore

Gripovi: Lock-on FORCE

Nosivost: 150 kg

Boje: Sve

Boards: Sidevall konstrukcija sa visokokvalitetnim drvenim jezgrom i strunjacima od karbonskih vlakana

Cena: 1099 €
Modified: 2018-12-07 07:15:57

Description

Jedinstveni oblik skija sa šipkama karbonskih vlakana, robusna viljuška i originalan dizajn su glavni atributi SnowScoot Gangster. Kao što samo ime kaže, serija "GANGSTER" voli da bude izazovana cak iu najgrupnijim uslovima.
Njegova glavna prednost je, bez sumnje, viljuška, koja obezbeduje snopove nove mogucnosti. Komora za vazduh i ulje se koristi da bi se osiguralo da se karakteristike opruga i prigušenja viljuške ne menjaju na niskim temperaturama. Cvrstoca viljuške se stara preko vazdušnog izvora u kombinaciji sa stubovima od 32 mm. Uljni damper vam omogucava da podesite brzinu okretanja. Nosac je pricvršcen za viljusku koristeci osovinu od 15 mm.
Kako okvir prati Free-ride koncept, ugao glave je podešen na 69 °. Kraca glava cijevi, koja se trebala koristiti za snovscout sa viljuškom, podržana je okvirom sa dvije centralne cijevi. Cetiri šipke obezbeduju idealnu krutost okvira, od kojih su dva paralelna i povezuju cijev sa gornjim okvirom sa donjim nosacem, a dva su suprotna, što eliminiše okretanje okvira sa strane. Maksimalno udobnost garantuje 30 podesivih pina (0-12 mm) koji cvrsto drže cizme u svim situacijama.
Skije za ovaj model su u potpunosti modifikovane, kako unutrašnja, tako i njihov ukupan oblik. Sidevall konstrukcija se koristi za strane skija. Drvo jezgro je ojacano karbonskim vlaknima na oba kraja.
Novi jedinstveni oblik skija, sa svojim vrhovima 30 mm višim od obicnih skija, sprecava prekomerno "potopljenje" snovscoota na svež sneg, koji se glatko drifti cak iu dubokom snijegu.
Model Gangster se može završiti u boji izbora kupca i moguce je izabrati citav niz boja koji se mogu naci na našoj veb stranici.