Snaker Ultimate FR

Price: 999 EUR
Contact Koristeci: Freeride

Materijal: Visokokvalitetni celicni precnik 28mm

Dužina: 1640 mm

Masa rama bez ploca: 6,9 kg

Slušalice: Integrisani 41.8k8k45k45 °

Visina: 830 mm

Rucka: 740 mm (9,5 '')

Gummi-podloge: Carving kit

Gripovi: Lock-on FORCE

Nosivost: 150 kg

Boja: Sve

Boards: Kapa sa visoko kvalitetnim jezgrom i dvostrukom tvrdoc´om

Cena: 999 €
Modified: 2018-12-07 07:22:16

Description

Imajuci u vidu uporedivanje sa modelom VORLD CUP, još jednom kada smo zamišljali novi model, znali smo da bi to trebalo biti vrlo visokog standarda i shvatili smo da bi svi njegovi elementi morali izdržati najzahtevnije kritike bez obzira na postojece dogme . WC model morao je uzeti u obzir svaki detalj bez obzira da li se radi o skijama, geometriji ili opštem dizajnu. Osnovni prioriteti bili su brzina, stabilnost i dizajn.
Snovscoot SNAKER koji se zove ULTIMATE zasnovan je na novoj platformi koja koristi još lakši celik visoke cvrstoce. Potpuna težina okvira, ukljucujuci skije, pala je ispod neverovatne granice od deset kilograma. Lakši dizajn bio je moguc ne samo zahvaljujuci originalnom konceptu centralne cevi, vec i položaju zadnje strukture sa više rafiniranim radijusima. Proizvod je duži za 25 cm u odnosu na rodjake dizajnirane u našoj radionici.
Oni koji vole brzinu sigurno ce ceniti novo dizajnirane skije koje ukljucuju nekoliko glavnih poboljšanja. Nova štampana baza je pokrivena Teflonom, izuzetno brzim kliznim materijalom i to je ogromna prednost, narocito na ravnim dijelovima gde je svaki brzinski kilometer ocajnicki potreban. Dvostruko tvrdo drvo jezgro je novo pokriveno strukturom korunda.
Gornja ploca je produžena sa 8 pina na svakoj strani. On pruža korisniku poboljšanu adheziju i bez presedana osec´anja stabilnosti na veoma strmim padinama. Dovoljna adhezija cak i kada se pomeraju ruke na ivicu okvira je velika prednost.
Ono što obezbeduje idealno hvatanje su rucke CrMo 9,5 ", ukupne širine 740 mm i sopstvena težina 650 g. Sigurnosne rucice su postavljene na upravljacu. Snaker Ultimate se isporucuje u svim opcijama boja prikazanim na našoj veb stranici.