Snaker WorldCup FR

Price: 959 EUR
Contact Koristeci: Freeride

Materijal: Visokokvalitetni celicni precnik 28mm

Dužina: 1640 mm

Masa rama bez ploca: 7,7 kg

Slušalice: Integrisani 41.8k8k45k45 °

Visina: 830 mm

Rucka: 780 mm (8,5 '')

Gummi-podloge: Carving kit

Gripovi: Lock-on FORCE

Nosivost: 150 kg

Boja: Sve

Boards: Kapa sa visoko kvalitetnim jezgrom i dvostrukom tvrdoc´om

Cena: 959 €
Modified: 2018-12-07 07:18:26

Description

SnowScoot World Cup asortiman je dizajniran za najzahtjevnije vozace i sa svim njegovim detaljima dovedenim do savršenstva, kao i sa vrlo originalnim sveukupnim dizajnom, to je vodilja kompanije SnowScoot.
Njegov robustan okvir je izraden od visokokvalitetnog tankozidnog celika i konstruisan je tako da postiže maksimalnu trajnost i laganu težinu. Srednji ruko oblikovana crijeva se razlikuje od svog brata RACE serije koja ima blago ugaonog oblika i ojaca se sa dva poprecna traka koja obezbeduju izvanrednu cvrstocu u kriticnim podrucjima. Vile su prošle kroz manju, ali vrlo važnu promjenu u obliku dva suprotna potiskivanja u najnaprednijim podrucjima, koja osigurava da ce prednji deo snowscoota biti u stanju da se nosi sa velikim uticajima bez ikakvih oštecenja.
Još jedna nova karakteristika je dodavanje 8 nosaca sa tvrdocom od 70 ShA koje obezbeduju idealnu ravnotežu izmedu eliminisanja neželjenih vibracija uzrokovanih grubom terenom i glatkim rezbarenjem snovscoot-a. Zahvaljujuci ovim nosacima, centar gravitacije snovscota je podignut za 15 mm, što omogucava lakši prenos od uspravnog do naginjanja i nazad.
28 pojedinacno podesivih igle, simetricno rasporedene na podnožju, cvrsto držite cizme cak i tokom teških vremenskih nepogoda, što sprecava neželjeno osecanje klizavih površina kada to želite najmanje. Visina pinova može se podesiti od 0-12 mm.
Materijal za ojacanje, koji je glavni element sama noga, zamenjen je novim PVC materijalom. Zahvaljujuc´i svojim jedinstvenim svojstvima zadržava svoj trapezni oblik i cak i ako ne pravilno stavite nogu (korak na njega) se vraca u svoj izvorni oblik.
Raspon Svetskog kupa proizveden je u dve verzije. Model SNAKER je za freeride i skijaške staze, a Beaster je za slobodno staze i jahanje u parkovima.
Oba modela mogu biti završena u boji po sopstvenom izboru i moguce je izabrati citav niz boja koji se mogu naci na našoj web stranici.