Younger

Price: 599 EUR
Contact Korišćenje: Freestile / Park
Materijal: Čelični prečnik čelika 24 mm
Dužina: 1290 mm
Težina kompleta: 8,4 kg
Slušalice: Integrovane 41.8k8k45k45 °
Visina: 600 mm
Ručke 600 mm
Gummi jastučići: 40 sHa
Hvataljke: FORCE za zaključavanje
Kapacitet: 120 kg
Boja: Sve sa našeg sajta
Odbori: Konstrukcija bočnih zidova
Cena: 599 €

Description

Kao što samo ime govori, snežni snopići za mališane postali su još jedan član naše SnovScoot porodice. Osnovni uslov je bio da se proizvede snežni pahuljica za dete u starosnoj grupi od 5 do 10 godina.
Snovscoot koji se može uporediti čak i sa najvišim modelima u kategorijama za odrasle dokazuje da Younger okvir nije samo igračka za decu, već i mašina koja donosi sve svoje čari.Čvrsta i takođe lagana čelična konstrukcija, glavasta cev opremljena industrijskim ležajevima dimenzija 41,8k8k45k45 °, 10 posebno podesivih igle po celoj dužini ploče i potpuno novouređeni način učvršćivanja nogu samo dokazuje ovu tvrdnju.Younger je manja verzija modela Beaster freestile, što mu je takođe dalo osnovne oblike i obline okvira.Najvažnije komponente koje pružaju neverovatne karakteristike vožnje su bez sumnje skije. Potpuno nova platforma, dizajnirana da bi prednje i zadnje skije automatski stvorile jedan radijus, pružile najbolji oblik vašim skijama. Bočna konstrukcija skija ista je kao i kod naših najboljih modela konstrukcije bočnih zidova. Podignuta prednja strana skija s odlučno višom prednjom ivicom osigurava glatku kontrolu ne samo na padinama, već i na prahu snijega.
Osnovni parametri Younger modela:
Visina: 590 mm
Dužina skija: 1290 mm
Širina upravljača: 600 mm sa mogućnošću skraćivanja za 15 mm.
Težina uključujući skije: 8,4 kg
Sve što možemo dodati je da se vaš SnovScoot Younger može dobiti u bilo kojoj boji koju želite. Na našoj veb stranici možete pronaći svu boju.