SnowScoot Srbija

Jedinstvena prilika da ljubitelji zimskih sportova i turizma na jednom mestu pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povoljne skijaške aranžmane. Okuplja najveće proizvođače, uvoznike, distributere i servisere zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrhunskih svetskih brendova, zimske turističke centre i skijališta, vodeće turističke agencije, hotele, odmarališta.

Ove godine predstavićemo Vam najnoviji svetski hit u zimskim sportovima SnowScoot. Jednostavan za voznju, lak za učenje i jedinstven po načinu zabave SnowScoot Vam nudi nezaboravne avanture na svim terenima, bilo da su u pitanju utabane staze, ili nepristupačni off-road tereni. Specijalno kreirani SnowScooteri omogucavaju potpunim početnicima i ljudima koji nikada nisu iskusili ni jedan vid zimskih sportova, da bez mnogo napora, i bez ikakvog skijaškog ili snowboard znanja iskuse čari snežnih planina. 

Ukoliko ste daleko i niste u mogućnosti da posetite naš štand, pogledajte na našem web sajtu, kako to sve izgleda, i kakvom opremom raspolažemo. Pored snowscootera, imamo i najkvalitetnija, specijlna skijaška odela i kombinezone, zaštitne kacige i ostalu opremu. Budite slobodni da nam se obratite za sva pitanja i informacije.

Posetite nas i uverite se da možete, jer ovogodišnja sezona tek počinje. Vidimo se na planini.